Wyze Cam v3 cam plus issue

V2.38.0(153) is the app version

2 Likes

3 Likes

Are you receiving this popup message for all events, most events or just a few?

1 Like

Just a few, not all the time

The events are very choppy,
The v3 not on a subscription is smooth and reliable
The outdoor cams work as they should on the same network

2 Likes

I should add if i remove the subscription they work great, not choppy and full 12 second events

2 Likes

Thank you very much for the help and bearing with us! We’ve been able to recreate this issue with your help and will pass this useful info on to Wyze developers to help expedite a fix. You will continue to occasionally encounter this Event viewing issue (regardless of cam type) until a fix is implemented.

Wyze may ask us to submit logs for additional debug data. We need to wait until Wyze indicates how we are to tag the logs before proceeding.

Thank you again for you help. thumbsup2

2 Likes

Thank you for helping!

2 Likes

Issue has been noted. Please hit the “like” button on the Fix-It Friday post to gain Wyze attention to this issue:

1 Like

Hi All,

I’ve been having the same problems since Dec 2022 and have tried everything that Wyze said, and connect reinstate the cam plus service to my cameras.

What’s even more weird is that a random bunch, about 1/3 of my cameras ( 15/45) lost it’s cam plus services on its own, meaning i didn’t do anything and the cam plus service was removed. When i tried to re-add the cam plus service, i keep getting errors like timeout, error code 1000, and error code 2004.

i’ve already tried these:

clear app cache, uninstall app, delete app, re-install app, log back in, unbind service, rebind service, all no luck.

talking with tech support doesn’t help much, as u all know what they keep saying.

I’d appreciate anyone’s help on this, thanks!

The only way I found to correct this issue was to cancel my cam plus subscription, didn’t want to because I wanted the features of cam plus, but the cameras work as they should now.