V3 Pro. No SD or 2k live feed. Only 360p

I have had problems viewing SD & 2k livestream on all of my Wyze Cam V3 Pro’s. This problem comes and goes. It has happened 4 times in the last year. It dose this for about a week then it just corrects itself. All of my other Wyze Cam models’ run perfectly. On Feb 2nd 2024. All of my V3 Pro’s did this again. Today is 2/18/2024. We just had the AWS outage a couple of days ago. I was hoping that they would fix themselves by now. No luck! All of the livestreams resolutions are in 360p. If I change it toSD or 2k. I get a distorted screen in blue and green lines. If I go to settings and go back to the livestreams. The 2k will work. I have done every troubleshooting measures possible. My internet speeds are 937 down and 57 upload. I have a Erro Pro 6 network. All devices have full signal. Wyze support told me that some Android devices are experiencing this problem with the V3 Pro’s. My phone is a Moto G Power 2022 model with Android 12 Im exhausted!!! I’m still hopeful. I logged into My Wyze account on another phone. And they all worked fine. So I’m thinking about buying a new phone. Sigh…

I am having the same problem with v3 Pro (and only v3 pro) streaming to Amazon Echo Show and FireTV (which are also technically android devices). But unfortunately with those devices, there is no way to select any other resolution or stream quality - you get what you get, and what you get is 360p when viewing v3 Pro.

The Floodlight Cam Pro which is 2.5K, stream beautifully to these Amazon devices.

So I wonder if these issues are related, and if so would buying a different Android device even fix your issue? Perhaps there is a back end issue instead…

V3 Pro 2k live stream glitch fix. I discovered that When the livestream is all distorted in SD or 2k I can make it work by. Go to settings. Then go back to the live stream. 2k works then. Something worth noting is that if I leave the livestream in distorted 2k and go to settings. I see that by checking the Wifi signal to the V3 Pro it is empty. But the camera still records events and the livestream can only be viewed in 360p. But when I go back to livestream from settings. The 2k is working fine. Then I checked the Wifi signal to the V3 Pro again. That’s when The signal bars are showing signals. But if I close out said V3 Pro and open the live stream again. Problem in SD and 2k live stream view is all distorted again. This is the exact same symptoms to all 8 of my V3 Pros online. This glitch fix also allows me to go to the timeline and record events in 2k.