Operation failed playback sd card

I’m having same issue as described in this link

https://forums.wyze.com/t/no-ios-beta-build-of-2-42-0-will-scrub-cam-v3-playback-timeline-w-firmware-4-36-11-4565/267682

There is a video there, I have the same behavior

1 Like

Would not hurt to try it on one of the cameras and see. At least you will see what is coming and know for sure.

I am not experiencing any issues with streaming from the SD Card.

The Beta Firmware is what you should check as the app is the current production app.

How do I install firmware v 4.36.11.4565 ? In the app the only beta version available for me is 4.36.11.4293.

Thank you

There’s been a lot of posts about this issue however the issue I’m experiencing is that out of the blue, one of my v3 cameras has decided to stop recording playback on my SD card. I have events just fine but no playback. I haven’t changed a thing/touched the camera in months. I have a rule set to restart all of my cameras at an early point each morning. I’ve tried power cycling numerous times. I’ve uninstalled and installed the app numerous times. I’ve cleared the cache. I’ve changed from Continuous to Events only and it won’t record to my SD card (which is only a few months old. I’ve reformatted that a few times as well trying to fix this issue) WiFi has a strong signal (camera is in the same room as router) Android phone and Firmware Version 4.36.10.4054. Not sure what to do from here in order to get this annoying issue fixed. Tired of having to become an IT person in order to keep these cameras working regularly. :unamused:

3 Likes

Yes, frustrating. No changes on my end either and now issue in all my cameras, livestream works great

1 Like

This is the link to where it talks about the beta version for the Cam V3

Should be available through the beta program. When you select V3 for beta, you need to check for the version. You may need to go to the device itself as well and in device setting select firmware and see if you have an update waiting.

2 Likes

the sd card option has always been flaky for me. My guess is that they want uses to use there recording cloud service.

I tried this beta version and same result, it does not work using my iphone (or other iphones in my house) but today I tested in a Samsung / Android and all cameras playback worked fine, so it is not an issue in the SD cards, it is an issue with the iphone app. Something changed

2 Likes

I am in the same boat. On the iPhone the last firmware version that seemed to play back was 4.36.10.3406

I may downgrade soon

2 Likes

How do you downgrade? I don’t see an option to pick the version or the file

I know Wyze is looking into this. It would be best to generate a log of this. Go to a camera having the issue, select the gear at the top right, then scroll down and click on Wyze Support then submit log. Provide the log number so I can pass it on.

2 Likes

Before you downgrade, can you please generate a log and post it here. Instructions above

1 Like

No worries there, Wyze Support has piles of logs from me

2 Likes

Can you post a couple here so I can pass it on?

Here’s a couple of the Log ID’s

1059797
1020720

2 Likes

I’ll throw this log ID out into the ether to see if anything happens in getting a resolution to the issue I’m dealing with. Log ID: 1061489

2 Likes

Thanks.

1 Like

1061451

Hopefully issue gets resolved

1 Like

I provided the link to this Thread and Wyze is looking into this. Hopefully they will find the solution. Thanks for providing the Logs