V3 Cam - Grey out PLAYBACK not working (2024-02-25)

I have the same issue as reported above with my two new Wyze V3 (black) cams. I have performed all the typical troubleshooting steps, reported the issue but still have not received a response.

Please fix this software bug that prevents the SD card from being recognized when pressing the playback icon in the events section. It is unacceptable it has not been resolved by now. Please do better Wyze technical team!

1 Like

I have this problem on all newly readded cameras. I think they are quietly trying to kill this feature.

Allow me to explain why I think this… I had three Wyze cams I had stored after moving. Two of which were kept on the same WIFI network so I didn’t have to run through the setup process again. The other I readded to my account on a different WIFI. The one v2 I re-added lost that playback button and they all are at the same firmware revision and are using top of the line Samsung Endurance SD cards designed for police officer cameras.
I think Wyze is trying to quietly remove this function. I have the issue on my v3, v3 pro and v4 I purchased. Everyone I added to my account since this was posted has not worked.

No comment from Wyze and I see, it’s been over a year this issue has been going on with no explanation or status update. I use an android and it looks like iPhone and iPad has the same “bug”.

Derek

2 Likes

This is very disappointing. I will continue to contact Wyze regarding this issue because it is an apparent “bug” in their software. It takes away from my ability to effectively use my cams. Also, I have held back from purchasing more due to this. I really hope someone from Wyze technical teams sees this and does something to fix it.

1 Like

If this cannot be fix and this issue has been lingering for a long time. I wish WYZE can just provide us all a refund and we can move forward.

I have the v1 and v2 cams and they all work great up to now. All functions work and no issues. Why can these new v3 work the same…

3 Likes

Purchased 3 V3 cams off Amazon April 9, 2024 & the same issue of dimmed out “Playback” button (128GBSD cards). I am now out of Amazon return time frame. I have 2 other V3 cams I purchased 12/2022 that do not have this issue (32GB cards). I’ve swapped around SD cards troubleshooting & all SD cards work in all cameras. I am on Firmware 4.3.6.11.8391 for all cameras. It’s only these 3 new ones that have the dimmed “Playback” button. This happens on my iPad app as well as Android phone app. Has anyone tried reinstalling a lower version of firmware? Saw that on a different post & they said it worked. I thought about trying this but it doesn’t make sense if the 2 older camera have same for version & are working. At this point willing to give that a shot. Extremely disappointed in these new Wyze V3 cameras.

Can do playback from events tab
Activation Date 12/2/22 / purchased 12/2022
Firmware 4.3.6.11.8391

Cam 1
128GB SD card

Cam 2
128GB SD card

CANNOT DO PLAYBACK FROM EVENTS TAB ON CAMS
Prior to Playback dimmed out msg has appeared asking to insert SD card or purchase one
Activation Date 5/4/24 / purchased April 2024
Firmware 4.3.6.11.8391

Cam 3
128GB SD card

Cam 4
32GB SD card

Cam 5
32GB SD card

2 Likes